Friday, January 31, 2014

ULANG TAHUN KELAHIRAN KE-26

Oh usiaku kian berganjak, diriku bagaikan tidak percaya. Inikah dinamakan cinta? Rasanya baru sahaja menyambut usia jubli tembaga tahun lepas. Dan Januari datang lagi tanpa pernah kecundang dalam mendahului bulan-bulan yang lain. Januari kali ini juga indah tetapi sayang karya dalam penulisan tidak menyerlah. Januari tahun ini saya sudah bebas dari peperiksaan, tiada tekanan menghadap segala nota dan teori yang menyesakkan. Januari kalai ini juga kaki saya sempat merayap-rayap ke Kuala Lumpur, hampir seminggu juga di sana. Dan Januari saya batuk tanpa henti. Hehehe. 

Melalui blog saya yang indah menawan ini, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada setiap daripada anda yang mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran kepada saya tidak kira secara verbal atau non-verbal. Hehehehe. Terima kasih atas ucap selamat yang disalurkan melalui Facebook, Twitter, SMS, WeChat dan juga WhatsApp. Oh ya terima kasih yang bagi hadiah dan yang janji nak bagi hadiah. Saya tunggu dengan penuh setia. Berikut beberapa ucapan yang menarik perhatian saya. Ada artis ucap selamat juga tau! 

Melalui Facebook, saya menerima ucap selamat daripada seorang pelakon dan juga penggiat teater, Shafaren Hamid. Di Twitter selalu juga berbalas tweet dengan beliau. Seterusnya, blogger terkenal Malaya, Ben Ashaari pun ucap selamat di dinding twitter saya. Terima kasih Abang Ben!

Ucapan menerusi Facebook
Melalui Twitter, saya turut menerima ucap selamat daripada Kak Farah. Farah mana? Ala Farah AF 2 Breep....breep...tu. Kebetulan, sebenarnya kami menyambut hari pertambahan usia pada tarikh yang sama. 

Ucapan daripada Farah Diana menerusi Twitter

Oh ya melalui Twitter ni, saya tertarik sangat dengan ucapan Shamsul Amin. Saya rasa saya ni seperti selebriti pula tau! 


Usaha yang baik oleh Shamsul Amin


Kalaulah betul-betul 'trending' #HappyBirthdayMohdHaniffMohammadYusoff tu, tahun depan rasanya saya kena buat album berduet dengan Dato' Siti Nurhaliza Taruddin. 

Terima kasih juga buat FAMILY SKYPE, boleh cari kami di twitter dengan kata kunci : #familyskype Eh, terpromosi pula. Mereka membuat ucapan melalui aplikasi WhatsApp. Walaupun kami tidak pernah berjumpa, tetapi keakraban antara kami tetap terasa.

Oh ya, saya juga nak ucapkan terima kasih kepada seorang abang ini atas kreativitinya mengedit gambar saya di bawah ini:

Terima kasih Bang Najeeb!
Ya, dia juga seorang blogger, bolehlah ke blog beliau seperti alamat blognya yang tercatat dalam gambar di atas. Terima kasih abang Najeeb, nak hadiah juga!!! 

Yang memberi dan kirimkan hadiah, terima kasih tidak terhingga. Yang berjanji dan belum dilunasm saya tunggu penuh setia. Hehehe. Setulus ikhlas dari hati, saya ingin mengucapkan ribuah terima kasih atas ucapan dan tanda ingatan yang kalian berikan. Semoga penambahan umur ini lebih mematangkan diri dari segala sudut dan segi. =)


Antara hadiah yang diperolehi tahun ini
2 comments:

  1. Waa.. January baby jugak :) Happy birthday! Kita punya dah lepas. Kikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. YA, januari juga. Happy Birthday juga untuk kamu ya. =)

      Delete